КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

УСЛУГИ

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Бъдете сигурни, ПОКРИВИ СОТИРОВ е на ваша страна и е тук, за да ви помогне с ремонта на вашия покрив. Според нашия опит 9 от 10 покрива могат да бъдат поправени, а не напълно заменени – спестявайки ви доста пари. Работим с всички видове покривни материали.

Най-важното е, че ние сме водещите на пазара специалисти по ремонт на течове на покриви. Поправянето на течове е това, което правим по цял ден всеки ден и сме добри в това. Нашите техники за  ремонт изискват умения и експертни познания, които идват само от дълбок опит. Избирайки нас, вие наистина избирате най-доброто от самото начало. Ние не даваме фалшиви обещания и ще застанем до вас и нашата работа, независимо от всичко.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОКРИВИ

Ако покривът ви не работи правилно, ремонта може да не е единствената ви възможност. Ние от ПОКРИВИ СОТИРОВ, ако открием, че вашият покрив може да бъде ремонтиран по висок стандарт, ще ви кажем. Почтеност, честност и доверие не са думи, които хвърляме свободно.  Така че, когато ни попитате дали имате нужда от нов покрив, ще получите нашето професионално и безпристрастно мнение – заедно с качествена услуга в подкрепа на това. Защото това, което е във ваш най-добър интерес, е и в наш.

ПОКРИВИ СОТИРОВ има богат опит и познания за класически и модерни видове покриви. Цената на чисто нов покрив ще зависи от това какъв продукт изберете и какво точно трябва да се направи. Но първо, нека разберем дали можем да ви спестим пари, като ремонтираме съществуващия покрив.

Обадете се сега, за да получите правото на избор, да вземете най-доброто решение и да имате покрив, който отговаря на вашите нужди.

ПОЛАГАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

Всички покриви се развалят с времето, дори и тези с хидроизолация. Нашият експертен опит в полагането на хидроизолация съчетава качествени ремонтни дейности с професионални покрития. 

С над 25 години доказан опит в индустрията и непрекъснато разширяващи се технически познания, ние знаем от какво точно се нуждаете. Ние никога не даваме фалшиви обещания. Ние обаче обещаваме, че ще получите възможно най-доброто качество и обслужване. Занапред винаги ще стоим до вас и нашата работа.

Полагането на хидроизолация може да бъде идеалният вариант за вас. Но няма да разберете наистина, докато не говорите с нас. Обадете се на ПОКРИВИ СОТИРОВ сега.

ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ - РЕМОНТ И ПОДМЯНА НА УЛУЦИ

За повечето от нас нашият дом е най-голямата лична инвестиция, така че функционалното оттичане на вода е от решаващо значение. Необходимостта от редовно отпушване на тръбопровода от листа и други отпадъци може да бъде истинско предизвикателство и това е една от онези задачи, които попадат някъде в края на списъка със „необходими неща“.

Чакането често води до допълнителни щети, по-големи проблеми и харчене на пари, които лесно биха могли да бъдат избегнати. Улуци, задръстени от листа или от друго, могат да доведат до влошаване на предните дъски, корозия или друго, което често причинява мъхести и хлъзгави пътеки. Дори по-лошо, през годините сме виждали основите на къщите да падат, а стените и прозорците да са повредени. 

Обадете се на ПОКРИВИ СОТИРОВ сега, за да намерите своето решение за ремонт или подмяна на улуци!

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И ОФЕРТА

ЗА ВСИЧКИ НЕЩА, СВЪРЗАНИ С ПОКРИВА, ОБАДЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ – ПОКРИВИ СОТИРОВ